Hardware

De basis van de hardware is uiteraard een goede computer waarmee je kunt presenteren en eventueel найти работу в уссурийске ook direct kunt streamen.
Je kunt ook kiezen voor 2 computers
1 om te presenteren
1 om de uitzending mee te stromen met bijvoorbeeld OBS
Bij 2 computers heb je echter meerdere vrijwilligers nodig omdat naast het presenteren de ‘stream computer’ ook moet worden bediend.

Daarnaast moet de tweede computer een Video Capture card hebben om het beeld van de andere computer te kunnen mengen met de camera beelden:

Video Capture Devices:

Voor specificaties van een computer gaan wij uit van de spes die aangegeven worden bij Easyworship:

Wij hebben niet voor een tweede computer gekozen maar voor de Ultra stream van Magewell: https://netchange.nl/producten/ultra-stream-hdmi
Apparaat kost eenmaal 422 euro en heeft een stabiele verbinding.
Daarnaast zijn alle aansluitingen op het apparaat aanwezig die je nodig hebt en neemt het apparaat veel minder ruimte in dan een tweede computer.
U gebruikt uw eigen geluidsinstallatie om het geluid in te voegen.
De diensten worden naast het uitzenden direct opgenomen op een usb stick.
Camera:
Voor de camera hebben we bij de mediamarkt een goede webcam opgezocht, die van ons was 109 euro, maar er zijn ook goede webcams voor 60 euro.
https://www.mediamarkt.nl/nl/category/_webcams-482743.html?ga_query=webcam
Let op een usb camera heeft een beperkte kabel lengte! Hierdoor kan de webcam slecht 5 meter van de computer worden opgehangen.
Dit kan tegenwoordig met een verbindings stuk en netwerk kabel worden opgelost: https://www.kabeldirect.nl/usb-2-0-verlenger-over-utp-100-meter.html?gclid=CjwKCAjw95D0BRBFEiwAcO1KDOVd0M7wHii2DzoSNy4h72nTs1dIh7Bya19LBHZYd7diHtoZW8CDbxoCccsQAvD_BwE
Wij hebben met deze opstelling voldoende beeld om de diensten weer te geven.
Er zijn uiteraard andere camera alternatieven maar dan hebben играть в игровые автоматы онлайн we het over hele andere prijzen of https://www.livekerktv.nl
Naast een webcam kun je ook gebruik maken van je eigen Android of apple telefoon.
Je bent dan volledig flexibel omdat je telefoon niet aan een draadje vast zit.

custom homework